Хороскоп за 23 април 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Доста трезво ще преценявате ситуациите и въпреки това ще слушате сърцето си. Ще срещнете нови приятели и ще научите нови неща. Гледайте да стоите настрани от клюките, само ще ви отровят живота.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
През този ден ще успеете да свършите доста неща, но е важно да знаете какво точно искате, а вие обикновено знаете. Днес ще сте по-толерантни към чуждата гледна точка и това ще ви помогне да научите доста нови неща. Обръщайте по-голямо внимание на хората, които са непосредствено до вас.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес трябва да сте непоколебими, в онова което искате да направите. Всъщност един добър ден, но не забравяйте, че винаги, когато спечелите е добре да раздадете безкористно част от парите, за да могат те отново да се върнат при вас, увеличени.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
За вас нещата ще имат по-сериозно материално изражение. Това не значи, че и вие ще подходите сериозно към това, което става, но все пак опитайте.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ден за почивка, ден за любов - така може да се охарактеризира днешния ден и трябва максимално да се възползвате от тези влияния, за да сте в синхрон с космичните енергии.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Каквото и да става, все пак е неделя, а неделята е празник. Човек през този ден е най-добре да бъде себе си и да следва мечтите си. Е, ако се налага да убеждавате някого в нещо, да води важни разговори, трябва да го сторите именно днес.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
За днес сигурно ще сте оставили много задачи и трудно ще се вместите в 24 часа, но пък не ви пречи да опитате. Не забравяте че е неделя и трябва да се забавлявате, вместо да решвате проблеми - чужди или ваши.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Вдъхновение няма да ви липсва, а и провокатори ще се намерят. Определено имате нужда да ви забележат и да ви се възхищават колкото може повече, но не шумно и показно, а по-дискретно.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Неделният ден открай време се е смятал за празник, защото се свързва със Слънчевата енергия, а днес тя е тази, която ще покровителства вашият знак. Излъчвайте любовта и творческата сила, които носите, създавайте празник около себе си!
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Не е от лесните дни, но пък е от интересните. Конфиктите са тези, които карат човек да се движи напред и да дава най-доброто от себе си. Не влагайте прекалено много емоции.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Нали знаете, че ограниченията идват от собствения ни ум. Колкото и да обвиняваме, света, правителството, Бог, в крайна сметка всичко опира до нашите персонални избори. Днешният ден ще ви помогне да преосмислите, да погледнете, да оцените по нов начин себе си и собственото ви място в собствения ви живот. Бъдете честни пред себе си.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Доста променливи настроения, също като пролетното време, но също толкова вдъхновяващи и животворни. Просто днес ще сте вдъхновител, организатор, новатор, вживейте се в тази роля.
Хороскопи от astro5.net