Хороскоп за 05 юли 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Околните ще имат нужда от вашата мъдрост и знания, така че не бъдете скъперници, а сътрудници. Хубаво е да вдите колко ценни могат да се окажат нещата, с които разполагате.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Ще гледате отвисоко, ще виждате надалеко. Хубав ден за разходки и най-вече за философски разсъждения. Късметът е с вас, но дали му позволявате да влезе в живота ви?
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Денят сам по себе си не е лош, но следобед може да се почувствате изоставени или по най-незначителен повод да се обидите и разсърдите. Най-добре ще е да си изкарате един мързелив следобед, без чужда компания.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Светът или голяма част от него са другите. От вашето поведение зависи и това на околните така чв ако има затруднения - погледнете в себе си. Все пак светът не се върти около вас.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ден да пречистите и преподредите себе си душевно и физически. Малко дихателни практики са чудесното средство да накарате ума си да се успокои. Една разходка е най-добрия начин за това.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Единство, творчество и красота днес са думте за вас, приложете ги на практика. Намерете съмишленици, бъдете креативни, предложете награда.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Има някои неизяснени отношения, които искате или не ще трябва да разрешите днес. Не действайте пристрастно, защото вечерта ще се терзаете за онова, което не сте направили, защото съзнанието ви е било замъглено.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Околните силно ще ви дразнят, а май причината е във вас самите. Опитайте да сте малко по-сериозни, не се шегувайте с всичко и всички. Забравете критиките и поученията поне за момент.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Не съсипвайте сутринта си заради нечии ужди грешки и съмнения. Правете каквото трябва, пък да става каквото ще. И не бъдете прекалено сериозни.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
През първата половина на деня ще имате шанс да проявите своята изобретателност и находчивост, така че не го пропускайте, защото по-късно ще се появят пречки от най-различен характер.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Малко разсеяни, малко реещи се, много мечтателни и най-вече летни и стремящи се към свобода сте днес, но намерете нещо, което да ви заземява, пък било то и вкусна храна. И не прекалявайте.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ще имате нужда от огромна глътка свобода. Тук е въпросът какво е за вас свободата - дали е да си правите каквото си искате или е онова усещане, което ви дава умението да поемете лична отговорност за нещата, които се случват в живота ви.
Хороскопи от astro5.net