Хороскоп за 19 юли 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Гледайте да свършите преди обед всички онези неща, които ви задържат в къщи, за да можете следобед да си отдъхнете удовлетворени от добре свършената работа.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Малко тягостно може да се чувствате днес и е добре да избягвате контакти с прекалено много хора. Творческата изява ще ви накара да се почувствате не само доволни от себе си, но и истински свободни.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Дано основните ви грижи да не свързани с това как да подобрите здравословното си състояние. Ще имате доста битови ангажименти. Не позволявайте дребните проблеми да ви скарат с околните. Не забравяйте за силата на търпението.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес ще почувствате огромен приток на сили и силно желание за действие. Използвайте ги, за да направите нещо за себе си, но все пак не се увличайте с физическото натоварване.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Приятен ден, шарен, малко хаотичен и разпилян. Трудно ще се фокусирате, ще се колебаете какво да решите и именно заради това е важно да не губите целта си от поглед.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Денят не е никак лош, само че не бива да действате егоистично. Внимавайте при контакти с електричество, нали знаете за минутата невнимание. Е, може да имате някои притеснения за пари, но това са “бели кахъри”.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Един наистина прекрасен ден, в който ще можете да изразите всичко, което чувствате по най-подходящия начин. Сега е моментът да се промените или поне да пробвате. Бъдете внимателни с правилата, не ги пристъпвайте, всъщност е добре да ги има.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Еуфорията от сутринта постепенно ще се поуталожи и в късния следобед ще можете да отделите повече време на себе си и на семейството си. Не си позволявайте да мързелувате, а се опитайте да свършите някои полезни неща у дома.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Един доста добър ден за вас. Всичко ще става бързо и лесно, ще приключите с недовършените неща. Хубав ден да тръгнете на път. Не стойте на едно място –действайте. Бъдете повече с деца, ако можете.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Ще имате шанс да се изявите, но ще имате толкова други неща за вършене, че трябва да сте шесторъкия Шива, за да успеете. Не се опитвайте да променяте правила, а намерете начин да ги спазвате. Дисциплината в семейството не винаги е лошо нещо, имайте го предвид.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Днес ще се чувствате малко напрегнати. Най-добре е да не премълчавате нищо, но без да бъдете груби. Не лентяйствайте, защото това ще засили напрежението. Хубав ден да поразчистите и да изхвърлите всичко ненужно.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Избягвайте да харчите пари през първата част на деня, защото трудно ще успеете да задържите дори и една стотинка. Следобед ще се чувствате най-доволни, ако се видите с колкото се може повече хора. Това ще ви донесе усещането, че сте на гребена на вълната.
Хороскопи от astro5.net