Хороскоп за 13 ноември 2019
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес светът ще е точно такъв, какъвто сте желали да го видите. Разбира се в границите на възможното. Възползвайте се от това пълноценно, защото няма да е за дълго.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Ако днес се сблъскате с проблемите на избора, можете да сте спокойни – няма да сбъркате. Само не позволявайте на други да влияят на мнението ви.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Не е подходящ ден да рискувате, а точно това ще направите и ще си докарате доста главоболия. Поне не обвинявайте съдбата, сами сте го предизвикали.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
13-ти винаги е бил твърде интересен ден. Опитайте да гледате света с очите на дете и не се филмирайте за някакви незначителни проблеми. От всяка ситуация има решение, щом сте успели да влезете в нея.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Доста емоционално ще приемате всичко, което се случва, а е добре да се опитате да сте безпристрастни. Чувството ви за справедливост и чувството ви за собственост ще се борят в душата ви. Хармонизирайте ги, вместо да ги противопоставяте, не правете този ден фатален.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес ще изпитате огромно желание да се пошегувате с някого. Положете максимални усилия, за да не ви върне после жертвата с един успешен майтап, защото последствия определено ще има.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Поуморили сте доста и днес е време за реалксация. Едно пътешествие, макар и само по картата е идеално решение. А защо не по магазините и есенните изложения, те могат да са много вдъхновяващи.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Извечната борба между здравия смисъл и полетите на душата днес може да ви извади извън нерви. Постарайте се да не хабите много сили в тази неравна борба и без друго победителят ви е известен...
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес до такава степен лесно ще се справяте с проблемите, колкото и да са сложни, че като нищо цяла върволица от нуждаещи се ще се нареди пред вас за помощ.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Голяма роля днес ще играят хора, от които зависите финансово. Много е важно да сте мобилизирани още от сутринта, за да свършите добро, онова което сте замислили.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Не се разочаровайте от приятелите си само защото не са на вашето мнение. През втората половина на деня може да имате добри финансови постъпления, а това ще подобри настроението ви.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Пред вас отново стои въпроса за правилното разпределение между труда и почивката. Ще ви се иска още днес да избягате от задълженията си, но поне гледайте да е незабелязано.
Хороскопи от astro5.net