Хороскоп за 28 май 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
По-спокоен от предишните дни и това може да ви подведе да общавате повече, да поемате повече задачи и отговорности. Бъдете по-практични и внимавайте по пътищата.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Приятен, леко забързан иинтересен ден. Подходящ за пътувания, подходящ да започнете нещо ново. Финансите може да се окажат критична точка, но с добра организация всичко ще сеподреди.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Направете си един прост експеримент, напишете на един лист - Аз съм просто глупак/глупачка. Наблюдавайте своя велик мозък как реагира. Отнемете му за кратко демонстрацията на сила и просто се отпуснете. Нямате нужда от етикети. Вие просто сте!
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Един доста по-балансиран и спокоен ден. Вълненията са по-скоро приятни и свързани със самите вас. Само не бъдете прекалено капризни, приемете нещата каквито са.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Искате твърде много и го искате сега. Това като цяло не е лошо, но материалните неща имат нужда от време, за да се случат. А и може би е добре да преразгледате целите си.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Много е просто да придобиете щастлив израз и прекрасно излъчване, просто мислете позитивно. Това не значи да не виждате реалността, а да виждате решенията във всеки проблем и възможностите, които той ви носи.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Когато поемате отговорност за нещо, това означава, че сте готови да действате, да го развивате. Отговорността не е нещо пасивно и само на думи, тя е действие. Това е и мотото на днешния ден.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
За да се появи в живота ви това, което до момента е липсвало, трябва да направите нещо, което досега не сте правили. Трябва да пожертвате някои от лоите си навици, а тази жертва не винаги е лесна.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Вие сте прекрасни, когато се усмихвате, затова - правете го по-често. Намирайте поводи за усмивки, колекционирайте ги. Това е огромно богатство, което ще доведе и други след себе си.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
В конфликт можете да влезете по всяко време, но виж намирането на взаимно изгодно решение не е проста работа. Най-напред е нужно да проявите разбиране, пък тогава да мислите.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Никой не знае по-добре от вас прекрасните ви качества. Покажете ги, използвайте ги в общуването си с другите. Направете света по-добър като самите вие сте по-добрата версия на себе си.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Един ден, който може да ви донесе изключителна радост и вдъхновение. Чувствата са храна за душата, така че отглеждайте ги внимателно. Изхвърляйте онези, които ви дърпат надолу, те са като плевели. Почистете от тях градинката на душата си.
Хороскопи от astro5.net