Хороскоп за 20 март 2019
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Едва днес напрежението в душата ви започва да избледнява и се чувствате по-бодри и готови за действие. Днес е добре да проведете отдавна отлагани обаждания, да помислите за образователни курсове, разни подробности, които все отлагате.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днес ще се наложи да поработите повече, а и по-зорко ще ви контролират. Не се опитвайте да се измъкнете от отговорност, само ще си утежните положението. В крайна сметка интуицията ще ви покаже правилния ход, но дано имате уши да я чуете.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес ще имате по-голяма нужда от съчувствие и внимание. Само не приемайте ролята на жертва, така няма да постигнете нужния ефект. Най-ползотворен е деня за тези, които се занимават с изкуство.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ще има доста неща за доизкусуряване и уреждане и трябва да сте много внимателни да не изпадате в излишни подробности. Не само ще си изгубите времето, ами и ще изнервите всичко живо наоколо.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес ще се чувствате не толкова енергични, но пък ще сте много по-нежни и загрижени за околните. Днес слушайте вътрешния си глас, той няма да ви подведе..
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Опитайте се просто да сте естествени. Не позволявайте на безпокойството да ви завладее,това може да провали целия ви ден. Променете нагласата си, знаете, че това е най-важното.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес нещата ще се случват бързо и за кратко. Трябва да сте способни да уловите мига, обаче на мърво място е важно да сте сигурни какво точно искате.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ако добре сте планирали нещата до този момент, днес вече бихте могли да имате някои парични постъпления. Активните действия днес не са за препоръчване, само ще изхабите силите си, а резултатите ще са напълно незадоволителни.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес ще приемете като своя заветна цел забавлението. Определено ще сте настроени еретично спрямо всички правила. Все пак внимавайте доколко авантюристично постъпвате.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Най-сериозната пречка днес ще са собствените ви емоции. Опитайте да надмогнете страховете и най-вече миналото. Сложете край и започнете на чисто.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Бъдете готови да се изправите срещу собственото си прахосничество. Има какво да направите по въпроса. Дайте си сметка какво и защо толкова много пилеете.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
По-приятен е днешният ден от предишните, няма да имате толкова много задачи, а и нещата ще вървят по-плавно. Само бъдете по-внимателни с парите, днес не правете големи покупки, няма да са ефективни.
Хороскопи от astro5.net