Хороскоп за 18 март 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Все още нещо ще ви гложди отвътре, но това не е причина да се дразните или пък да се заяждате с околните. Внимавайте с отделителната система, пийте повече течности и не се претоварвайте с физически дейности.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Съвсем не лош ден, стига да не се обиждате за щяло и не щяло. Ще имате огромна необходимост от срещи и разговори с хора и защо да не ги осъществите. Не се изживявайте като жертва на домашните задължения, позволете си малко лично време.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес ще е трудно да ви се угоди. Опитайте да изясните на самите себе си какво точно искате. Денят е много подходящ за поправяне на разни счупени механизми и апарати, ще проявите голяма сръчност и находчивост, проявете се като блестящ техник.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ще имате енергия за няколко човека, но това не значи, че трябва да отнемете функциите на всички вкъщи. Ще имате огромно желание да се повеселите и всички около вас да са добре.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Денят е по-емоционален от обикновено и може да ви дойде малко в повече. Опитайте да се ориентирате правилно в цялата тази какфония от чувства без да вземате страна.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Много подходящ ден да наваксате пропуските в информативността си като прегледате пресата. Днес можете да бъдете много убедителни, така че използвайте тази възможност да постигнете целта си.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Спокоен ден, в който ще ви се иска да виждате и чувате само красиви неща и нищо чудно да го постигнете. На всяка цена се опитайте да излезете сред природата и да вдъхнете свежия аромат на настъпващата пролет.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днес може и да проявите някои от не дотам светлите черти на характера си. Не се опитвайте на всяка цена да се налагате, независимо дали сте прави, проявете малко по-голяма дипломатичност в отношенията си.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес ще изпитвате състрадание към целия свят и това може да ви угнети за известно време. По природа, обаче вие сте светла личност и едва ли дълго ще изпадате в униние, по-добре помогнете с каквото можете.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Не се опитвайте да сте по-оригинални, отколкото можете и без друго идеите ви са достатъчно нестандартни. И не се впускайте в спорове относно политическата обстановка, без друго не сте съгласни с никоя от страните.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Много добър ден за сериозни действия. Ще имате много работа, но затова пък ще изпитате удовлетворение от факта, че ще сте се справили експедитивно. Не се нервирайте ако не всичко става на момента, все пак всяко нещо си има инкубационен период, не насилвайте нещата.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Битовите проблеми може да ви струват твърде прозаични, днес сте настроени много философски към света. Използвайте настройката си, за да научите нещо ново. Пътуването, насън или наяве, е особено ползотворно.
Хороскопи от astro5.net