Седем фирми искат строителния надзор по проект на Община Видин

Новини - Регионални новини

Седем фирми искат строителния надзор по проект на Община Видин
Офертите за обществена поръчка „Избор на изпълнител за упражняване на строителен надзор по време на строителни и монтажни работи по проект „Съвременни социални жилища в гр. Видин” бяха отворени днес в крайдунавския град. Председател на специалната комисия е инж. Румен Лилов – председател на петчленната комисия и директор Дирекция „Устройство на територията” в Община Видин
Две от кандидатстващите фирми – „Агроинвест” ЕАД и „Консорциум Ес Джи Ем Консулт – Сарат 2000” са софийски, три са видински – СД „Артстрой – Николов, синове и сие”, „Експертинвест” АД и Обединение „Видин-2013 – Социални жилища”, една е с плевенска регистрация – „Кимтекс ЛС” ООД и една е с пловдивска – „Контрол-Инвест” ЕАД. Фирмата  „Консорциум Ес Джи Ем Консулт – Сарат 2000” гр. София е отстранена от участие в процедурата на основание чл. 69, ал. 1, т. 4 от Закона за обществените поръчки. Останалите фирми продължават участие и комисията ще вземе решение в срок до 60 дни.
Проектът „Съвременни социални жилища в гр. Видин”  се осъществява по Оперативна програма „Регионално развитие” и се реализира по Схема за безвъзмездна финансова помощ: „Подкрепа за осигуряване на съвременни социални жилища за настаняване на уязвими, малцинствени и социално слаби групи от населението и други групи в неравностойно положение”. Одобрения бюджет е 3 992 529,19 лв. като няма съфинансиране от страна на общината.
Конкретната цел е да бъдат осигурени обзаведени, общински социални жилища, за подобряване жизнения стандарт на социално слабите и изпадналите в бедност хора.

Добави във

Submit to Delicious Submit to Digg Submit to Facebook Submit to Google Bookmarks Submit to Stumbleupon Submit to Technorati Submit to Twitter Submit to LinkedIn
Pin it
Joomla SEO powered by JoomSEF