Видински танцьори победиха в телевизионното предаване „Надиграй ме в училище”

Новини - Регионални новини

Видински танцьори победиха в телевизионното предаване „Надиграй ме в училище”
Кметът на Община Видин Огнян Ценков се срещна с талантливите деца от СОУ „Св. св. Кирил и Методий” по повод тяхното успешно представяне в телевизионното фолклорно предаване „Надиграй ме в училище”. Това съобщиха от пресцентъра на Община Видин. Той изрази своята радост от спечелената надпревара и поднесе кошница с цветя на директора на училището – Мариана Доройнова. Ценков сърдечно благодари на всички съграждани, които са подкрепили чрез sms танцовия състав. По регламент победителите от седмичните издания на телевизионното предаване отиват на финал. Градоначалникът, както и директорът на училището по изкуствата са убедени в следващия успех на талантливия танцов състав. „Сигурен съм, че на 19 юни вие ще спечелите, ще победите, защото вие сте най-добрите и ще дадете всичко от себе си, а ние ще бъдем до вас и също ще ви подкрепяме отсега нататък!”, каза Огнян Ценков. Мариана Доройнова пожела на кмета винаги да се отнася с такава любов и грижа към всяко видинско дете.
Големият финал на фолклорното предаване „Надиграй ме в училище” ще бъде излъчен на живо по БНТ 2 и БНТ Свят на 19 юни, от 20.00 часа. В знак на благодарност заради проявената подкрепа от страна на видинския кмет децата заявиха, че първият танц, който ще бъде изигран на финала, е посветен на него.
Радио “Фокус”- Видин

Добави във

Submit to Delicious Submit to Digg Submit to Facebook Submit to Google Bookmarks Submit to Stumbleupon Submit to Technorati Submit to Twitter Submit to LinkedIn
Pin it
Joomla SEO powered by JoomSEF