Изпрати стари снимки от Видин и областта

Връх Ждребче и граничният пост

Туризъм - Пътеписи

връх Ждребче
Историята на този връх е доста интересна. Интерсна и свързана с история, военни победи, красота и падение. 
Връх Ждребче  е най-високият връх в западния край на Стара планина 1373,1 м. на върха му е гранична пирамида 360 по старата номерация и 202 по новата. 
Бях чул за стар граничен пост, някъде в подножието на върха и около него паметна плоча на загинали граничари през 1885г.
Правех планове , кога да се кача до върха и как да стигна до него. Има няколко пътя до върха и трябваше да избера правилния.
След паметника и граничния пост на връх Китка, дойде време и за връж Ждребче. 
13 декември 2015 година,  реших да отида до село Крачимир, и от там да опитам изкачване към върха, но преди село Крачимир отидох в село Раяновци при моят приятел Иво Георгиев и да отидем до един водопад , намира се близо до село Раяновци в местност "Пръвчин дол" 

Водопада. По това време на годината реката е маловодна, но важното е , че е картографиран.
Водопад в местност Пръвчин дол до село Раяновци

След обиколка из село Раяновци, тръгнах към село Крачимир. 
Много красиви гледки в този затънтен и умиращ край.
Изглед към границатаКоне

По пътя към Крачимир видях човек търсещ злато на река, която няма да споменавам. 
Запознах се със Стоян и за мое учудване, не се криеше и ми показа златички в нещо, като малка епруветка 
В балканските реки има златици и има доста търсачи. Преди време, друг търсач ми показа златица, половин сантиметър широка, на един сантиметър висока. 
На много места има белези на "ситене" още от древността. Видински клондайк. 
СтоянОборудване за ситене

Село Крачимир. Все повече опустява и след броени години правителството ще закрие и него.
Крачимир

Единствения начин да спечелиш малко пари е този.
Крачимир Крачимир

Малките деца, са на дървари дошли в селото. Местните деца отдавна са ги няма.
Крачимир Крачимир Крачимир

Докато търсех някой жив човек за информация за граничния пост на Ждребче, видях една възрастна жена. Заговорих я за върха, поста и дали случайно знае за паметна плоча и излезе и съпруга й. В началото на разговора говореха с недоверие към непознатия, със странните въпроси за върхове, постове, паметници, пътища и тн., но след, като се увериха, че не съм крадец или някакъв лош човек , се разговориха за миналото.  Бай Начко и баба Лазарина цял живот са работили, за да получат мизерни пенсии, но никой не избира в коя държава да се роди. 
Крачимир Крачимир Крачимир

Кметството
Крачимир

Тази табелка е срещу всички търсачи на бакър, желязо и тн.
Крачимир

Спомени от миналото време. 
КрачимирКрачимир

Тук е роден и израстнал Иван Живов Цвейн - Бъкстон. 
Крачимир
Крачимир

Пътя към границата. 
Крачимир

Бивш пионерски лагер и гранична застава. Изоставена.
Крачимир

След 20-30 минути стигнах до някакво сечище. Тук изкарват трупите с кон, а дърварите са помаци, дошли от другия край на България.
Крачимир Крачимир

Това е останало от гората, след обледяването през октомври-ноември 2014 година
Крачимир

Заради късият ден, започна  да се стъмва и не остана време за изкачване, но поне видях , че през село Крачимир ще е доста тежко изкачване, заради падналите дървета. Оставих изкачването за 2016-та година.
Крачимир

10 юли 2016г. Втори опит за изкачване на върха през село Салаш. След комуникация продължила от зимата и пролетта с Илиян Иванов от село Крачимир, пенсионирани граничари и други хора , реших изкачването, да е през село Салаш защото имало път до върха.  
Село Салаш. Площада

Указателни табелки. Посоката ни е към екопътека "Студено кладенче" и мини парк "Лещарски дол"
Указателни табели

Първите метри бяха идеални за вървене.
Указателни табели

Пътя свърши тук, и започна кошмарът.
Указателни табели

На няколко места в гората, имаше останки от някогашни сгради и стени.
Указателни табели

Каменна стена в нищото. 
Указателни табелиУказателни табели

Проблемът е  , че или ние не разбрахме правилно посоката, или объркахме пътя и във времето е обрасъл, и обледеняването го е заличил.
5 часа изкачване през паднали дървета, гъсталак, два метра коприва и други препятствия.Указателни табели

На петия час изкачване върха беше много далеч, а трябваше да се връщаме. Решихме да се върнем от друга страна , за да избегнем храстите, копривата и всичките гадости, но попаднахме на още по-гъста расстителност. Изпихме 10-те литра вода още на изкачването, и на спускане бай Георги търси в някакви долове извор и намери почти пресъхнали локви. Нямаше по-вкусна вода от тези гьолове, нищо че плуваха разни животинки. 
Указателни табели

Започна да пада мрак, а ние все още бяхме в гората и започна да става леко притеснително. Не е приятно да си по тъмно в гъста гора, без осветление, без сигнал и с падаща батерия на телефона, но кой е мислил, че разходката до върха, ще се окаже 9 часа. 
Одрани и със скъсани дрехи, най-после излязохме от гората. Втори неуспешен опит. Оставих третия път да е през есентта, без зеленина и листа.
Указателни табели

Трети опит на 26 ноемрви 2016-та година. Предишната седмица видях снимки на офроудъри от град Белоградчик, че са се возили до върха и пътя е разчистен. Събота 09:00, тръгнахме с бай Георги от Видин. Температурата беше 2 градуса с лека мъгла и ръмеж. Разчитах, че в село Салаш мъглата ще се е разсеяла. Не само, че имаше мъгла, но видях , че ми липсва картата с памет във фотоапарата. Трябваше да разчитам на малката памет в апарата и да намаля резолюцията. 
Село Салаш

Указателни табелки сочещи местата, които търсим.
Указателни табелки

На две места черния път се разклоняваше и трябваше да налучкваме вярната посока. Пътят беше приличен, ако не се броят няколкото места с коловози и кал. С изкачването видяхме изоставена хижа на Горско стопанство. Намира се в близост до "Лещарски дол" и "Студеното кладенче". Ако беше в нормална държава, щеше да функционира и да я посещават туристи и планинари, но нали сме в изоставеният Северозапад... 
Изоставена хижаИзоставена хижа

Мини парк "Лещарски дол" и "Студеното кладенче". Място за кратък отдих на изкачващите връх Ждребче. Столчета, маса, извор със студена вода и сянка. Перфектно място за топлото време.
място за отдихмясто за отдих

Единствения горски обитател, който видяхме през този ден.
Дъждовник

Кладенчето
Кладенчето

Мъглата прави малко по-интересна обстановка в гората. 
Горски път над село СалашMitsubishi pajero 3000 v6

Метри след края на гората и се оказахме над мъглата. Бяла красота, която рядко може да се види. 17 градуса, слънце , без вятър. 
Мъгла над село Крачимир

Аз
Аз

Най-после стигнахме до граничня пост.  
Непрекъснато е имало трима войника - долни чинове. Изграден след 1898г в състава на 6-та Бдинска погранична дружина. 
През втората световна война , пост номер 26 - Ждребче е зает от 40 войници , въоражени с една лека картечница и пушки. 
Граничен постГраничен пост

Аз и Георги на поста.
за спомен

На върха има 4 знака. Две гранични пирамиди, триангулационна кота и плоча с указание и дата на поставяне. 27 юли 1921г. Предполагам, че тогава се е извършила корекция на границата, след Ньойския мирен договор през 1919г.
Връх ЖдребчеВръх ЖдребчеВръх Ждребче

В близост до върха се намира и запазен сръбски граничен пост. И този пост е с наблюдателница на покрива.
Сръбски граничен пост

На стотина метра от пирамидите, се намира  картечен окоп. 
Картечно гнездо

От картечното гнездо се вижда "Росовити камък" или "Росовати камък". Намира се на метри от границата в сръбска територия.
Росовити камък

В ляво Росовити камък, а в дясно Марин чукар кръстен в  памет на войводата Марина от село Салаш. 
Росовити камък и Марин чукар

Тук са се водили жестоки боеве през Първата световна война. Това е картината - "Боят при Росовити камък" в Сърбия, 9. октомври 1915 г. - от Димитър Гюдженов, 1917. Част от прочутите батални картини поръчани от Щаба на Армията на най-добрите български художници. Днес във НВИМ-София.
Картината е рисувана с подръчни материали, а вместо платно е използвана завеса от кухнята на художника.

А ето и един разказ за битката от книгата на полковник А.Разсуканов "По бойните полета с 8 артилерийсик полк /1915-1918 г./:"
Атаката предстоеше за утре 30 т.м. За тая цел, батареята се възползва от моментното дигане на мъглата и простреля своите оръдия по неприятелските окопи, както на "Росовити камък" така и на в."Голаш". Сигнала за настъпление на дружината бил установен силен залпов огън от наша страна.
На 30.ХI., в 8:30 часа преди пладне пада извънредно гъста непрогледна мъгла и забулва целия връх. Дружината виждайки в това едно хубаво закритие, решава да атакува и към 10 часа започва своето настъпление, като дава и установения сигнал. Батареята, макар и сега нищо да не вижда, но стреля вече простреляните окопи със силен и точен огън. Нашите като кози пъплят по тия планински зъбери и гледат да не изтърват връзка помежду си. Противника не подозира тяхното настъление и стреля рядко и разхвърляно, но артилерията засилва своя огън, пехотата вече смело се катери, сухите клони почват да пращят под краката им и сърбите усещат, че балканските мечки стръвници са близко до окопите, затова ги бързо заемат и откриват огън, но късно ... ножовете на балканци лъснаха пред тях, грозно и стремително "ура" се разнесе по цялата дружина и се почна страшно боричкане..
Тъй какато във всички боеве, събите повечето опълченци, достойно пазеха своята граница и проявиха твърде голяма упоритост и твърдост, но нашите са по-силни и в устрема на своето настъпление заемат не само "Росовити камък", но и стигат до в."Голаш" и една част от него заемат."
Росовити камък

Заради тези боеве ми беше важен този пост и исках да видя този "Росовити камък". Колко много история има тук, на този тревист връх. От всичката тази история и загинали български и сръбски войници, са останали - един сръбски пост, един български и няколко дупки. 

Време е, да се връщаме в мъглата и обратно към Видин.
Мъгла

На излизане от село Салаш успяхме да намерим един от цялата система отбранителни гнезда, отбраняващи главния път. 
Отбранително гнездо

Следващата седмица, пак се връщам в този район, защото тази отбранителна линия ме заинтригува, и най-вече трябва да се кача пак на границата. Само на няколко километра от Ждребче, се намира "Изгорелия пост", над село Крачимир. Някъде там е местност "Водопадите" в края на местност "Цървени дол". Предполагам, че пак ще е приключение с неизвестен край. 
Това видях през тези дни. Общо километрите са над 500, но си заслужаваше. Благодаря на всички, които ми помогнаха с информацията за пътищата, местностите и тн.

аStatus: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Retrieving directory listing...
Status: Listing directory /home/vidinonl
Status: Directory listing of "/home/vidinonl" successful
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html" successful
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images" successful
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/news"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/news
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/news" successful
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/news/big"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/news/big
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/news/big" successful
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images"...
Command: cd "/home/vidinonl/public_html/images"
Error: input_pushback not null!
Error: Failed to retrieve directory listing
Status: Disconnected from server
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images" successful
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/sela
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela" successful
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite" successful
Status: Creating directory '/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016'...
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016" successful
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-038.jpg
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-001.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-038.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-038.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-001.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-001.jpg
Status: File transfer successful, transferred 946,285 bytes in 3 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-002.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-002.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-002.jpg
Status: File transfer successful, transferred 1,070,706 bytes in 2 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-003.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-003.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-003.jpg
Status: File transfer successful, transferred 1,024,999 bytes in 3 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-004.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-004.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-004.jpg
Status: File transfer successful, transferred 784,052 bytes in 4 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-005.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-005.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-005.jpg
Status: File transfer successful, transferred 900,094 bytes in 3 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-006.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-006.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-006.jpg
Status: File transfer successful, transferred 825,399 bytes in 19 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-007.jpg
Status: File transfer successful, transferred 653,584 bytes in 2 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-008.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-007.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-007.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-008.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-008.jpg
Status: File transfer successful, transferred 675,229 bytes in 4 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-009.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-009.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-009.jpg
Status: File transfer successful, transferred 819,862 bytes in 2 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-010.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-010.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-010.jpg
Status: File transfer successful, transferred 585,748 bytes in 1 second
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-011.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-011.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-011.jpg
Status: File transfer successful, transferred 629,908 bytes in 1 second
Status: File transfer successful, transferred 731,009 bytes in 10 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-012.jpg
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-013.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-012.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-012.jpg
Status: File transfer successful, transferred 621,880 bytes in 1 second
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-014.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-013.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-013.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-014.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-014.jpg
Status: File transfer successful, transferred 743,516 bytes in 4 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-015.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-015.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-015.jpg
Status: File transfer successful, transferred 663,758 bytes in 1 second
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-016.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-016.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-016.jpg
Status: File transfer successful, transferred 552,811 bytes in 1 second
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-017.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-017.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-017.jpg
Status: File transfer successful, transferred 794,229 bytes in 1 second
Status: File transfer successful, transferred 753,445 bytes in 11 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-019.jpg
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-018.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-018.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-018.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-019.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-019.jpg
Status: File transfer successful, transferred 527,272 bytes in 1 second
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-020.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-020.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-020.jpg
Status: File transfer successful, transferred 730,028 bytes in 2 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-021.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-021.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-021.jpg
Status: File transfer successful, transferred 688,078 bytes in 4 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-022.jpg
Status: File transfer successful, transferred 654,194 bytes in 1 second
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-023.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-022.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-022.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-023.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-023.jpg
Status: File transfer successful, transferred 655,144 bytes in 2 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-024.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-024.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-024.jpg
Status: File transfer successful, transferred 670,388 bytes in 4 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-025.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-025.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-025.jpg
Status: File transfer successful, transferred 589,210 bytes in 1 second
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-026.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-026.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-026.jpg
Status: File transfer successful, transferred 675,658 bytes in 1 second
Status: File transfer successful, transferred 825,973 bytes in 10 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-027.jpg
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-028.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-028.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-028.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-027.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-027.jpg
Status: File transfer successful, transferred 1,019,462 bytes in 2 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-029.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-029.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-029.jpg
Status: File transfer successful, transferred 859,477 bytes in 1 second
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-030.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-030.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-030.jpg
Status: File transfer successful, transferred 650,475 bytes in 1 second
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-031.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-031.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-031.jpg
Status: File transfer successful, transferred 633,793 bytes in 4 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-032.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-032.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-032.jpg
Status: File transfer successful, transferred 498,226 bytes in 1 second
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-033.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-033.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-033.jpg
Status: File transfer successful, transferred 1,116,090 bytes in 12 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-034.jpg
Status: File transfer successful, transferred 621,044 bytes in 1 second
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-035.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-034.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-034.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-035.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-035.jpg
Status: File transfer successful, transferred 517,666 bytes in 1 second
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-036.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-036.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-036.jpg
Status: File transfer successful, transferred 798,096 bytes in 2 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-037.jpg
Status: local:F:\DCIM\120NIKON\selo-bostanite-037.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016/selo-bostanite-037.jpg
Status: File transfer successful, transferred 1,091,306 bytes in 5 seconds
Status: File transfer successful, transferred 881,880 bytes in 9 seconds
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/20.11.2016" successful
Status: Disconnected from server
Status: Disconnected from server
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images" successful
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/sela
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela" successful
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite" successful
Status: Creating directory '/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/bai-iordan'...
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/bai-iordan"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/bai-iordan
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/bai-iordan" successful
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Starting upload of C:\Users\ivailo\Downloads\iordan-bostanite2.jpg
Status: Starting upload of C:\Users\ivailo\Downloads\iordan-bostanite.jpg
Status: local:C:\Users\ivailo\Downloads\iordan-bostanite2.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/bai-iordan/iordan-bostanite2.jpg
Status: local:C:\Users\ivailo\Downloads\iordan-bostanite.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/bai-iordan/iordan-bostanite.jpg
Status: File transfer successful, transferred 118,874 bytes in 1 second
Status: File transfer successful, transferred 48,281 bytes in 1 second
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/bai-iordan"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/bai-iordan
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite/bai-iordan" successful
Status: Disconnected from server
Status: Disconnected from server
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite"...
Command: cd ".."
Error: Connection timed out after 20 seconds of inactivity
Error: Failed to retrieve directory listing
Status: Disconnected from server
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela/bostanite" successful
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/sela
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela" successful
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela/belo-pole"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/sela/belo-pole
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela/belo-pole" successful
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela"...
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/sela" successful
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images" successful
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/news"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/news
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/news" successful
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/news/big"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/news/big
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/news/big" successful
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Creating directory '/home/vidinonl/public_html/images/news/big/snimki'...
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/news/big"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/news/big
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/news/big" successful
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/news/big/snimki"...
Command: cd "snimki"
Error: Connection timed out after 20 seconds of inactivity
Error: Failed to retrieve directory listing
Status: Disconnected from server
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/news/big/snimki"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/news/big/snimki
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/news/big/snimki" successful
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/news/big"...
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/news/big" successful
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/news/big"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/news/big
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/news/big" successful
Status: Disconnected from server
Error: Network error: Software caused connection abort
Status: Disconnected from server
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images" successful
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/turizam
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam" successful
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi" successful
Status: Creating directory '/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche'...
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche" successful
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\vodopad-raianovci.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\vodopad-raianovci.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/vodopad-raianovci.jpg
Status: File transfer successful, transferred 1,000,499 bytes in 4 seconds
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche" successful
Status: Disconnected from server
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\panorama-002.jpg
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\panorama-001.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\panorama-002.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/panorama-002.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\panorama-001.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/panorama-001.jpg
Status: File transfer successful, transferred 570,270 bytes in 1 second
Status: File transfer successful, transferred 763,938 bytes in 3 seconds
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche" successful
Status: Disconnected from server
Status: Disconnected from server
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\tursach-001.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\tursach-001.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/tursach-001.jpg
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\tursach-002.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\tursach-002.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/tursach-002.jpg
Status: File transfer successful, transferred 938,603 bytes in 4 seconds
Status: File transfer successful, transferred 1,041,020 bytes in 8 seconds
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche" successful
Status: Disconnected from server
Status: Disconnected from server
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-001.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-001.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-001.jpg
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-002.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-002.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-002.jpg
Status: File transfer successful, transferred 612,075 bytes in 2 seconds
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-003.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-003.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-003.jpg
Status: File transfer successful, transferred 665,284 bytes in 3 seconds
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-004.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-004.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-004.jpg
Status: File transfer successful, transferred 865,687 bytes in 4 seconds
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-005.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-005.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-005.jpg
Status: File transfer successful, transferred 632,142 bytes in 3 seconds
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-006.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-006.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-006.jpg
Status: File transfer successful, transferred 477,163 bytes in 15 seconds
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-007.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-007.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-007.jpg
Status: File transfer successful, transferred 841,869 bytes in 4 seconds
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-008.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-008.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-008.jpg
Status: File transfer successful, transferred 874,865 bytes in 5 seconds
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-009.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-009.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-009.jpg
Status: File transfer successful, transferred 528,886 bytes in 4 seconds
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-010.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-010.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-010.jpg
Status: File transfer successful, transferred 985,452 bytes in 14 seconds
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-011.jpg
Status: File transfer successful, transferred 640,462 bytes in 3 seconds
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-011.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-011.jpg
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-012.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-012.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-012.jpg
Status: File transfer successful, transferred 945,102 bytes in 6 seconds
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-013.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-013.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-013.jpg
Status: File transfer successful, transferred 581,805 bytes in 3 seconds
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-014.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-014.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-014.jpg
Status: File transfer successful, transferred 782,044 bytes in 17 seconds
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-015.jpg
Status: File transfer successful, transferred 896,631 bytes in 5 seconds
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-016.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-015.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-015.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-016.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-016.jpg
Status: File transfer successful, transferred 818,785 bytes in 7 seconds
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-017.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-017.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-017.jpg
Status: File transfer successful, transferred 754,183 bytes in 4 seconds
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-018.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-018.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-018.jpg
Status: File transfer successful, transferred 843,589 bytes in 13 seconds
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-019.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-019.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-019.jpg
Status: File transfer successful, transferred 772,484 bytes in 4 seconds
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-020.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-020.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-020.jpg
Status: File transfer successful, transferred 857,256 bytes in 5 seconds
Status: Starting upload of G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-021.jpg
Status: local:G:\snimki\2015\13  dekkemvri Rauanovci krachimir\krachimir-021.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/krachimir-021.jpg
Status: File transfer successful, transferred 502,194 bytes in 4 seconds
Status: File transfer successful, transferred 801,198 bytes in 14 seconds
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche" successful
Status: Disconnected from server
Status: Disconnected from server
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Starting upload of F:\DCIM\100NIKON\salash-centur.jpg
Status: local:F:\DCIM\100NIKON\salash-centur.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/salash-centur.jpg
Status: File transfer successful, transferred 646,918 bytes in 4 seconds
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche" successful
Status: Disconnected from server
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Starting upload of F:\DCIM\100NIKON\kum-jdrebche-001.jpg
Status: Starting upload of F:\DCIM\100NIKON\kum-jdrebche-002.jpg
Status: local:F:\DCIM\100NIKON\kum-jdrebche-001.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/kum-jdrebche-001.jpg
Status: local:F:\DCIM\100NIKON\kum-jdrebche-002.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/kum-jdrebche-002.jpg
Status: File transfer successful, transferred 1,061,703 bytes in 5 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\100NIKON\kum-jdrebche-003.jpg
Status: local:F:\DCIM\100NIKON\kum-jdrebche-003.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/kum-jdrebche-003.jpg
Status: File transfer successful, transferred 1,076,765 bytes in 8 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\100NIKON\kum-jdrebche-004.jpg
Status: local:F:\DCIM\100NIKON\kum-jdrebche-004.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/kum-jdrebche-004.jpg
Status: File transfer successful, transferred 1,055,257 bytes in 6 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\100NIKON\kum-jdrebche-005.jpg
Status: local:F:\DCIM\100NIKON\kum-jdrebche-005.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/kum-jdrebche-005.jpg
Status: File transfer successful, transferred 944,480 bytes in 3 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\100NIKON\kum-jdrebche-006.jpg
Status: local:F:\DCIM\100NIKON\kum-jdrebche-006.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/kum-jdrebche-006.jpg
Status: File transfer successful, transferred 989,420 bytes in 14 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\100NIKON\kum-jdrebche-007.jpg
Status: File transfer successful, transferred 1,123,195 bytes in 6 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\100NIKON\kum-jdrebche-008.jpg
Status: local:F:\DCIM\100NIKON\kum-jdrebche-007.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/kum-jdrebche-007.jpg
Status: local:F:\DCIM\100NIKON\kum-jdrebche-008.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/kum-jdrebche-008.jpg
Status: File transfer successful, transferred 1,017,232 bytes in 6 seconds
Status: Starting upload of F:\DCIM\100NIKON\kum-jdrebche-009.jpg
Status: File transfer successful, transferred 908,858 bytes in 7 seconds
Status: local:F:\DCIM\100NIKON\kum-jdrebche-009.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/kum-jdrebche-009.jpg
Status: File transfer successful, transferred 471,849 bytes in 3 seconds
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche" successful
Status: Disconnected from server
Status: Disconnected from server
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Starting upload of F:\DCIM\121NIKON\salash-mugla.jpg
Status: local:F:\DCIM\121NIKON\salash-mugla.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/salash-mugla.jpg
Status: File transfer successful, transferred 449,653 bytes in 2 seconds
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche
Status: Directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche" successful
Status: Disconnected from server
Status: Connecting to ftp.vidin-online.com:1022...
Status: Connected to ftp.vidin-online.com
Status: Starting upload of F:\DCIM\121NIKON\tabelki.jpg
Status: local:F:\DCIM\121NIKON\tabelki.jpg => remote:/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche/tabelki.jpg
Status: File transfer successful, transferred 991,495 bytes in 4 seconds
Status: Retrieving directory listing of "/home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche"...
Status: Listing directory /home/vidinonl/public_html/images/turizam/putepisi/jdrebche

Добави във

Submit to Delicious Submit to Digg Submit to Facebook Submit to Google Bookmarks Submit to Stumbleupon Submit to Technorati Submit to Twitter Submit to LinkedIn
Pin it


Радио Гама
Pin it

Дарение

Подкрепа за сайта
Paypal

Исторически календар

Знаете ли, че ....

Емайл за Новини

Име:
Email:

Коментари

Казанлък :: Студентски град :: Варна Online :: kazanlak.com :: резерват северозапад :: снимки и картинки ::targovishte.com :: Обувки Мегияс :: Психолог онлайн :: Take.bg :: Новини Бургас :: Спортни новини от Плевен
Vidin-online.com благодари на :
Краси Каменов, Тодор Цеков, Десислава Димитрова, Радио Фокус, Радио Гама, Ина Тонина, Вестник НИЕ, Вестник Видин